Zakelijke Sim OnlyKiezen voor een zakelijke Sim Only is niet altijd even makkelijk. Veelal bieden providers minder voordelige abonnementen aan die specifiek op zakelijk gebruik gericht zijn omdat hierbij een betere service en support geleverd wordt.

Je kan er ook voor kiezen om simpelweg de BTW terug te vragen van een normale Sim Only actie. Hierbij ben je het voordeligst uit per maand. Het nadeel hiervan is dat je niet kan profiteren van zakelijke support in het geval van storingen en dergelijken. In de praktijk blijkt echter dat veel ZZP’ers en ondernemers er voor kiezen om de BTW af te trekken van een normaal Sim Only abonnement. Als je een ruimer budget hebt kan je uiteraard kiezen voor een zakelijke Sim Only.

Sim Only zakelijk abonnement

Hieronder hebben we een overzicht opgesteld van de zakelijke abonnementen met Sim Only, de prijzen zijn exclusief BTW. We hebben specifiek gekozen voor abonnementen met onbeperkt bellen omdat je als ondernemer altijd je zaken moet kunnen regelen. We hebben de voorwaarden van de providers gecheckt om te zien wat de fair use policy is voor onbeperkt bellen bij je Sim Only. In de meeste gevallen krijg je een paar duizend belminuten en hoef jij je niet zorgen te maken over een limiet.

Zekerheden van Sim Only

Altijd 14 dagen bedenktijd
Altijd laagste prijzen
BTW aftrekbaar
Goedkope zakelijke Sim Only
Internetsnelheden tot 256 Mbit/s

onbeperkt
data

onbeperkt
bellen

2 jaar
contract

Normaal € 35,09
Excl. BTW
€ 29,-
Direct bestellen

onbeperkt
data

onbeperkt
bellen

2 jaar
contract

Normaal € 25,-
Excl. BTW
€ 20,66
Direct bestellen

6 GB
data

onbeperkt
bellen

2 jaar
contract

Normaal € 27,67
Excl. BTW
€ 22,87
Direct bestellen