Er komen nieuwe sim only acties bij de provider Simyo en de extra kosten voor 4G zijn afgeschaft. Met de nieuwe abonnementen zullen de databundels goedkoper worden. Bestaande klanten kunnen 4G aanvinken in de Simyo-app zonder extra daar voor te betalen.

4G voor bestaande en nieuwe Simyo klanten

Vanaf aankomende week kunnen klanten 4G selecteren. Het maakt niet uit of je een bestaande of nieuwe klant bent. Je kunt dan zonder extra kosten gebruik maken van het 4G netwerk van KPN. Als je toch gebruik wilt blijven maken van het 3G netwerk, dan is dat ook mogelijk. Dit is vooral handig wanneer je een kleiner databundel hebt. Met een 3G snelheid verbruik je door de lagere snelheid minder snel internet.

Simyo komt met nieuwe bundels

Naast het beschikbaar maken van 4G zijn er nu ook nieuwe bundels voor in je telefoonabonnement. De bundels met beperkte sms’jes en belminuten zullen stijgen in prijs, maar de prijs van databundels zal een stuk lager worden. Wil je een abonnement afsluiten bij Simyo dan is een belbundel een vereiste, een internetbundel is dat niet. Het is echter niet mogelijk om alleen een internetbundel af te sluiten.

Nieuw

  • Simyo onbeperkt (min/SMS)

Niet meer nieuw af te sluiten

    Simyo 200 (min/sms)
  • Simyo 500 (min/sms)
  • Simyo 1250 (min/sms)
  • Simyo 200 (MB)
  • Simyo 500 (MB)
  • Simyo 2000+1500 (MB)
  • Simyo 4000+2000 (MB)

Als bestaande klant hoef je niet over te stappen naar de nieuwe bundels. Je kunt de oude bundels ook houden tegen de prijs die je al betaalt. Je hebt alleen niet meer de flexibiliteit om dezelfde type bundels aan te passen. Wij raden het wel aan om alle abonnementen te dubbelchecken en te vergelijken. In veel gevallen kan het zijn dat er nu goedkopere alternatieve bundels beschikbaar zijn. Voor klanten die 9 maanden of langer klant, kan je de volgende nieuwe bundels afsluiten:

Nieuwe bundels voor bestaande klanten

Alternatieven voor sim only met meer data

Ben je opzoek naar sim only acties met grotere databundels dan zijn die er gelukkig ook. Net zoals bij alle telecom aanbieders heb je de mogelijkheid om over te stappen. Je kunt vaak enkele maanden voor het einde van je contract een nieuw abonnement afsluiten. Ben je klant bij Simyo, of ben je op zoek naar een sim only abonnement met veel data? Providers zoals Tele2 en Youfone bieden abonnementen met 5000 MB al rond de € 17,- per maand.

100

Belminuten / SMS

5000 MB

225 MB/s internetsnelheid

per maand

€ 17,-

Bekijken

100

Belminuten / SMS

6000 MB

14 MB/s internetsnelheid

per maand

€ 18,-

Bekijken