Sim Only onbeperkt internet

Met Sim Only onbeperkt internet kun je volop blijven internetten zonder extra kosten te maken. Ideaal voor als je altijd online wilt zijn.

  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Gratis nummerbehoud
  • Exclusieve deals
  • Alle Sim Only providers

Wat is een Sim Only onbeperkt internet abonnement?

Maak jij veel gebruik van internet op je mobiel? Dan ben je lang niet de enige. Grote kans dat mobiel internet ook voor jou inmiddels de vaste gebruiksvorm van je telefoon is. En daar spelen providers handig op in met onbeperkt internet abonnementen. Stream je bijvoorbeeld veel muziek en filmpjes onderweg, of deel je je mobiele internetverbinding weleens door je mobiel als Wifi-hotspot in te stellen? Dan kan het hard gaan met je databundel. Maar met een onbeperkt internet abonnement kun je eindeloos blijven streamen en internetten zonder dat je bang hoeft te zijn buiten je bundel te gaan vóór het einde van de maand. Een onbeperkt internet abonnement is geschikt voor jou wanneer je maandelijks veel data verbruikt en al een telefoon hebt die je wilt blijven gebruiken, of een los toestel koopt.

Sim Only onbeperkt internet vergelijken

Met onze sim only vergelijker vind je snel en eenvoudig een volledig overzicht van alle onbeperkt internet abonnementen. Je geeft zelf eenvoudig aan in de filters van de vergelijker waar je naar op zoek bent: een contractduur van 1 of 2 jaar, het aantal belminuten bij je bundel en of je 3G- of 4G internetsnelheid wilt. We laten je ook zien of de abonnementen maandelijks opzegbaar zijn of niet. Handig, wanneer je niet voor lange tijd ergens aan vast wilt zitten en volledige vrijheid in je abonnement keuze wilt. Je vind de goedkoopste abonnementen altijd bovenaan in de resultaten.

Sim Only onbeperkt internet aanbieders

Niet alle mobiele providers bieden sim only met onbeperkt internet aan. Je kunt dit type sim only abonnement afsluiten bij: Tele2, Budget Mobiel, Lebara, T-Mobile en KPN. We raden je aan om bij je keuze voor een provider te letten op een aantal punten. Wil je veel kunnen streamen en internetten, dan is het ook belangrijk om te letten op de internetsnelheid van je mobiele provider. Zo zijn bijvoorbeeld Budget Mobiel en Lebara het goedkoopst, maar leveren ze vaak een veel lagere internetsnelheid. Ook kun je niet bij alle providers 3G internetsnelheid krijgen en levert Tele2 bijvoorbeeld 4G-only. Heb je een wat oudere telefoon die gebruikt maakt van 3G internetsnelheid, dan is je keuze uit sim only onbeperkt internet abonnementen aanzienlijk beperkter en kun je beter uitgebreid sim only vergelijken. Vind je internetsnelheid belangrijker dan de prijs per maand? Dan adviseren we je voor Tele2 of KPN te gaan. Deze providers leveren het snelste mobiele internet. Tele2 is daarbij de voordeligste optie.

Is onbeperkt internet echt onbeperkt?

Is een sim only met onbeperkt internet nou echt onbeperkt? Providers die onbeperkt internet aanbieden hanteren allemaal een zogenaamde Fair Use Policy (FUP). Dit is een eigen set regels voor het gebruik van ‘onbeperkt data’ waarin alleen excessief gebruik begrensd wordt in uitzonderingsgevallen. Zo kan het zijn dat je 4G internetsnelheid wordt omgezet naar 3G op het moment je teveel data gebruikt. Of dat je 4G internetsnelheid wordt verlaagd. Ook kan het zijn dat je bundel tijdelijk stop wordt gezet en je deze zelf weer aan moet zetten, of je kunt per dag data bij kopen, totdat je nieuwe bundel weer in gaat. Maar wees gerust. Zo makkelijk kom je niet aan de FUP- grens, en je moet wel héél erg je best doen om erover heen te gaan!

Sim Only aanbiedingen

Ben je tóch niet op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt internet? Bekijk dan het aanbod van goedkopere sim only abonnementen met kleinere databundels. We hebben de beste sim only aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet. Zo zie je meteen bij wie je het goedkoopst uit bent.