Sim Only onbeperkt internetDe enige Sim Only aanbieders met onbeperkt internet zijn T-Mobile en Robin Mobile. Toch zijn er goede alternatieven met een grote databundel zoals Tele2. Het nadeel van Robin Mobile is echter dat de internetsnelheid niet zeer snel is. Robin Mobile is alleen een goede optie voor je als internetsnelheid voor geen rol speelt.

Voor degenen die internetsnelheid wel belangrijk vinden en graag een video willen streamen hebben we hieronder de beste opties op een rij gezet voor Sim Only met onbeperkt internet. We hebben gekeken naar databundels met extreem veel data zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om je datalimiet. Het voordeel van een grote databundel is dat je heel veel video’s in HD kan streamen.

Sim Only met veel data

Van de onderstaande Sim Only abonnementen geldt dat je ook echt onbeperkt online kan zijn. Hierbij krijg je een onbeperkt aantal MB, en kan je bij T-Mobile 10GB en bij Tele2 6GB binnen de EU per maand gebruiken. Het Tele2 abonnement biedt de beste prijs kwaliteit verhouding. Bij T-Mobile krijg je echter meer data voor als je binnen Europa actief bent.

Bij het T-Mobile Unlimited GO abonnement en Tele2 Onbeperkt abonnement krijg je een dagtegoed van 5 GB. Wanneer je deze GB’s hebt opgebruikt krijg je een SMS van de providers, hiermee kan je gratis 1GB aanvullers activeren.

Zekerheden van Sim Only

Altijd 14 dagen bedenktijd
Altijd laagste prijzen
3G of 4G mogelijk
Onbeperkt internet
Internetsnelheden tot 256 Mbit/s
T-Mobile Sim Only onbeperkt internet

120 Mbit 4G
Onbeperkt MB
Onbeperkt Min/SMS
2 jaar

normaal 50,-
vanaf
35,-
p/m

Youfone Sim Only onbeperkt internet

256 Mbit 4G
Onbeperkt MB (15GB)
Onbeperkt Min/SMS
2 jaar

normaal 31,-
vanaf
26,-
p/m

Tele2 Sim Only onbeperkt internet

225 Mbit 4G
Onbeperkt MB
Onbeperkt Min/SMS
2 jaar

normaal 26,-
vanaf
25,-
p/m

De bovenstaande providers bieden de beste prijs/kwaliteit aan voor een Sim Only met onbeperkt internet. Sim Only providers zoals Vodafone (20GB) en KPN (50GB) hebben ook abonnementen met veel data, echter zijn deze minder voordelig. Let overigens op dat Youfone het abonnement wel onbeperkt noemt, maar dat hierbij een Fair Use Policy toegapast is van 15.000 MB. Als je deze hoeveelheid data verbruikt hebt kan je onbeperkt verder internetten zonder extra kosten, echter wordt je snelheid wel verlaagd tot 64 Kbit/s.

Veel data onderling verdelen bij KPN

Mocht je geen abonnement willen bij de bovenstaande Sim Only providers, dan is er nog een alternatief. Als veel van je gezinsleden nog een Sim Only actie nodig hebben, dan kan je met het hele gezin bij KPN terecht. Wanneer meerdere abonnementen op hetzelfde adres staan geregistreerd kan je namelijk extra voordeel krijgen. Zo krijg je bij KPN de volgende voordelen:

  • € 5,- korting per mobiel abonnement
  • Onderling MB’s delen
  • Gratis onderling bellen

Met name dat laatste voordeel is ideaal voor iemand die op zoek is naar een Sim Only met onbeperkt internet. Zo kan je namelijk van andere extra data ontvangen, let wel op dat je er voor moet zorgen dat je gezinsleden een abonnement hebben met een ruime databundel. Hieronder zie je de 3 beste KPN Sim Only aanbiedingen van dit moment. Let op dat de onderstaande prijzen exclusief de € 5,- korting is.

Bel- en databundel van 20.000MB is geldig binnen de EU, VS en Canada en vanuit NL naar EU, VS, Canada.

KPN Sim Only onbeperkt internet

225 Mbit 4G
2000 MB
Onbeperkt Min/SMS
2 jaar

normaal 40,-
vanaf
27,-
p/m

KPN Sim Only onbeperkt internet

225 Mbit 4G
10.000 MB
Onbeperkt Min/SMS
2 jaar

normaal 45,-
vanaf
31,-
p/m

KPN Sim Only onbeperkt internet

225 Mbit 4G
25.000 MB
Onbeperkt Min/SMS
2 jaar

normaal 55,-
vanaf
38,-
p/m

Als je wilt weten wat de fair use policy is voor onbeperkt bellen, dan kan je onze Sim Only met onbeperkt bellen pagina raadplegen. Hierin bieden we je een overzicht van het aantal belminuten dat je echt krijgt van je provider bij de onbeperkt bellen optie.