Sim Only Acties geschikt voor iedereenOp onze website sim only acties kan je alle aanbiedingen van de Nederlandse providers met elkaar vergelijken. Of je nu veel of weinig data verbruikt, voor iedereen is er een geschikte actie te vinden.

Sim only acties

Sim only acties komen in alle soorten en maten voor, zo zijn er langdurige of maandelijks opzegbare abonnementen. Voor klein gebruikers zijn er al aanbiedingen waarbij je slechts een 100 belminuten of MB’s hebt. Een abonnement kost dan nog geen € 5,- per maand. Ook voor midden- en grootverbruikers zijn er vele sim only acties beschikbaar.

In veel gevallen kan je zelf je sim only abonnement samenstellen bij providers. Tele2 en Vodafone zijn hier uitzonderingen in. Bij deze providers heb je de keuze uit een aantal goedkope abonnementsvormen. Vaak is het mogelijk om uit een aantal belminuten en MB pakketten te kiezen bij het samenstellen van je sim only abonnement.

Sim Only voor kinderen

Ook voor je kinderen kan je een sim only abonnement afnemen. Het is tegenwoordig zeer eenvoudig om bij je provider een datalimiet in te stellen zodat je kind niet buiten de bundel kosten maakt. Let op dat alle sim only acties ook voor kinderen gelden. Je kunt dus profiteren van kortingen voor ieder type verbruik. Het is uiteindelijk aan uzelf hoeveel belminuten en data u voor uw kind aanschaft.

Als je nog meer wilt weten over de verschillende sim only abonnementen, dan kan je in de zijbalk een categorie selecteren. Je komt dan vervolgens op een pagina terecht die meer uitleg geeft over het onderwerp en biedt tevens een overzicht van bijpassende sim only acties.