Over ons

Als jij op zoek bent naar de goedkoopste sim only actie, dan kunnen wij je daar bij helpen. Maar een sim only abonnement afsluiten moet ook goed voelen, toch? Daarom stellen we ons graag even voor.

  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Gratis nummerbehoud
  • Exclusieve deals
  • Alle Sim Only providers

Wie zijn wij?

Wij van Sim only acties zijn een jong en gedreven team van 12 enthousiastelingen met expertise op het gebied telecom, en specifiek: sim only abonnementen. Met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Telecom durven we wel te zeggen dat we je goed kunnen helpen bij het vinden van een passend en voordelig sim only abonnement. Waar we goed in zijn is het overzichtelijk maken van wat de sim only markt te bieden heeft, zodat jij als bezoeker de beste sim only acties overzichtelijk bij elkaar hebt. Alleen zo kun je een goede vergelijking maken.

Om iedere dag de website te voorzien van de meest actuele informatie, de scherpte sim only acties en de beste vergelijkingssoftware, werken we met een gevarieerd en gezellig team. Zo ontwikkelen onze developers de software waarmee jij eenvoudig en snel sim only abonnementen kunt vergelijken. Daarnaast werken onze UX designers aan het iedere dag visueel verbeteren van de website, waarop jij makkelijk je weg kunt vinden en precies vindt waar je naar op zoek bent. Ons team bestaat verder uit content specialisten en marketeers. Zij werken hard aan het voorzien van de site van de belangrijkste sim only informatie. Alles om jou als bezoeker het beste te kunnen informeren over sim only acties en je zorgeloos te laten overstappen!

Waarom Sim only acties?

Wij weten uit eigen ervaring dat voor een gemiddeld huishouden de vaste lasten per maand flink kunnen oplopen als je alles bij elkaar optelt. Zo hebben we gemiddeld vijf tot tien abonnementen, waaronder een internet abonnement, een energie contract, de nodige verzekeringen en ga zo maar door. Maar veel huishoudens hebben zelfs meerdere mobiele abonnementen omdat tegenwoordig bijna iedereen een smartphone heeft.

Een duur geintje? Niet wanneer je gebruikt maakt van slimme sim only acties. Of je nu kiest voor een gewoon sim only abonnement of speciale sim only’s, zoals maandelijks opzegbaar of onbeperkt internet. Waar wij blij van worden is als onze bezoekers op een eerlijke en onafhankelijke manier de beste sim only actie vinden, en niet meer betalen dan nodig is. Zo ben jij goedkoper uit en speuren wij het internet af naar de beste deal. Laat ons maar doen waar we goed in zijn!

Teamfoto SimOnlyActies

Hoe betalen wij de huur?

Misschien vraag je je af hoe wij als vergelijkingssite onze boterham verdienen? Nou, heel simpel: op basis van commissie. Omdat wij zelf geen provider zijn, maar een vergelijkingswebsite, sluit je niet bij ons een abonnement af. Wij helpen je simpelweg de beste sim only deal vinden en sturen je vervolgens door naar de website van de mobiele provider met een speciale link. Wanneer jij vervolgens een abonnement afsluit bij de mobiele provider van je keuze, krijgen wij daarover een klein percentage commissie.

Een Vergelijkgroep website

Sim only acties is een website van Vergelijkgroep. We zeiden het eerder al even: we willen op eerlijke en onafhankelijke manier vergelijken mogelijk maken. Dat houdt in dat we transparantie hoog op de agenda hebben staan. Om die reden zijn we dan ook Thuiswinkel Business Partner en aangesloten bij het Vergelijk Keurmerk. Daarmee hopen we hele vergelijkingsmarkt te stimuleren een stukje doorzichtiger te worden, want dat kan volgens ons altijd nog veel beter!

Wij hopen hiermee zelf het goede voorbeeld te geven. We hebben namelijk geen enkele invloed op de positie waar welke provider geplaatst wordt in de vergelijker. Welke sim only provider voor jou de goedkoopste is hangt helemaal af van jouw zoekopdracht. Wij maken daarover geen afspraken met providers zelf.

Contactinformatie

Heb je vragen aan ons of opmerkingen over sim only acties of de website zelf? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met de juiste informatie over een passend sim only abonnement en geven je graag een vrijblijvend advies. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken

Telefoon: 030 207 2121 (lokaal tarief)

E-Mail: Stuur ons een mail

Bezoek- en postadres:

  • Vergelijkgroep B.V. t.a.v. simonlyactie.com
  • Brigittenstraat 22
  • 3512KM Utrecht
  • Nederland
  • KVK: 66000041