Ben jij op zoek naar het goedkoopste sim only abonnement? Er zijn gelukkig genoeg providers die goedkope sim only aanbieden. Je betaalt daardoor nooit te veel en hebt alsnog genoeg keuze. Wij hebben voor jou uitgezocht wat de goedkoopste sim only abonnementen van dit moment zijn.  

Verschil in goedkope Sim Only abonnementen

De prijs van het goedkoopste sim only abonnement is sterk afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Wil je onbeperkt internet? Dan betaal je meteen een stuk meer dan een abonnement met bijvoorbeeld 1G data. Vind jij het niet zo belangrijk hoeveel data en belminuten je hebt? Dan is de kans groot dat jij een super goedkoop sim only abonnement kunt kiezen.
Het verschil tussen een sim only abonnement met onbeperkt internet en een sim only abonnement met 1GB internet is op dit moment €12,45. Bedenk daarom goed of je onbeperkt internet belangrijk vindt.

Top 5 goedkoopste sim only abonnementen

Wij hebben een top vijf samengesteld van de goedkoopste sim only abonnementen.
Provider Bundel Contractduur Prijs
hollandsnieuwe 1000 min
1 GB data
2 jaar € 7,50 Bekijk
ben 200 min
1 GB data
2 jaar € 7,00 Bekijk
tele2 200 min
1 GB data
2 jaar € 8,00 Bekijk
simpel onbeperkt min
1 GB data
2 jaar € 7,50 Bekijk
lebara onbeperkt min
2 GB data
2 jaar € 8,50 Bekijk

Goedkope sim only providers

Wil je niet één van bovenstaande sim only abonnementen? Bekijk dan de sim only bij een van de providers die over het algemeen de goedkoopste sim only aanbieden: