Goedkoopste Sim Only

Als je op zoek bent naar de goedkoopste Sim Only abonnement van dit moment, dan zit je bij ons goed. Wij hebben de goedkoopste aanbiedingen voor je op een rij gezet. Verbruik je veel data of juist veel belminuten? Wij hebben alle abonnementen onderverdeeld in handige categorieën. Zo vind je snel het goedkoopste Sim Only abonnement dat bij jou past.

Sim Only vergelijken

De beste Sim Only acties van alle providers op een rij.

Aantal MB’s 8000 MB

Aantal belminuten 100 min

  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Gratis nummerbehoud
  • Exclusieve deals
  • Alle Sim Only providers

Goedkoopste Sim Only abonnement

Gebruik je jouw mobiel vooral voor whatsapp en om af en toe te bellen? Neem dan een kijkje naar onze abonnementen met kleinere bundels. Met deze abonnementen op maat heb je voldoende data en belminuten voor gemiddeld gebruik, maar hou je nooit te veel over. Hierdoor zijn de abonnementen stukken goedkoper. Dit zijn de goedkoopste Sim Only abonnementen van dit moment.

Goedkoopste Sim Only met onbeperkt data

Als je vaak muziek luistert, video’s kijkt of games speelt op jouw mobiel, is een Sim Only abonnement met onbeperkt data een slimme keuze. Wij hebben de goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt data voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar meer informatie over Sim Only met onbeperkt internet? Vergelijk

Goedkoopste Sim Only met onbeperkt bellen

Hou je er van om uren lang te bellen? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt belminuten iets voor jou. Wij hebben de goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt belminuten voor je op een rijtje gezet.

0.25 GB
data

onbeperkt
bellen

2 jaar
contract

Nu vanaf
€ 4,00

Direct bestellen

0.5 GB
data

onbeperkt
bellen

2 jaar
contract

Nu vanaf
€ 8,50

Direct bestellen

Goedkoopste maandelijks opzegbare Sim Only

Zit je liever niet vast aan een lang contract? Bekijk dan onze maandelijks opzegbare abonnementen. Het voordeel van een maandelijks opzegbare Sim Only is dat je ieder moment kan overstappen naar een andere provider. Als je een betere Sim Only actie tegenkomt kan dit je niet alleen geld besparen, maar ook een beter abonnement opleveren. Wij hebben de goedkoopste maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen voor je op een rijtje gezet.