Heb je last van een trage of onstabiele verbinding en heb je niet genoeg aan je huidige databundel? Dan is een sim only 4G abonnement een goede keuze voor jou! In dit artikel kijken we waarom je voor 4G zou kiezen en welke provider het goedkoopste sim only 4G abonnement heeft.

Waarom kiezen voor een Sim Only 4G abonnement?

Voordat je op zoek gaat naar een 4G sim only abonnement is het verstandig om eerst te kijken waarvoor je data gebruikt en hoeveel je nodig hebt. Een 4G sim only abonnement is aantrekkelijk wanneer je onderweg veel data verbruikt bij het bekijken van video’s of het luisteren van muziek via Spotify. Met 4G heb je ook veel meer keuze uit grotere databundels en een meer stabiele verbinding dan 3G. Toch is een 4G abonnement niet voor iedereen relevant. Als je onderweg alleen maar data gebruikt voor het checken van je e-mail of het appen met Whatsapp dan heb je aan 3G voldoende. 3G sim only abonnementen vergelijken kun je gemakkelijk doen in onze vergelijker. Als je aan 3G toch te weinig hebt, maar je niet teveel wil uitgeven aan een 4G abonnement lees dan verder.

Een onbeperkt 4G Sim Only abonnement nemen.

Wil je zonder zorgen onderweg Netflix streamen of social media gebruiken? Neem dan een 4G sim only abonnement met onbeperkt data. Wij hebben hieronder de goedkoopste sim only onbeperkt data abonnementen neergezet zodat je het voordeligst uitkomt en je niet meer om hoef te kijken naar data gebruik. De goedkoopste sim only providers voor onbeperkt data zijn Budget Mobiel, Tele2 en T-Mobile. Bij Robin Mobile kun het goedkoopste sim only onbeperkt data abonnement krijgen, maar bij hun is de kwaliteit van het netwerk wel ietsjes minder. Bij Tele2 en T-Mobile betaal je voor onbeperkt data wel meer geld, maar krijg je wel toegang tot een beter netwerk. All deze abonnementen geven je ook onbeperkt bellen en sms’en.
Provider Bundel Contractduur Prijs
budget-mobiel onbeperkt min
onbeperkt data
1 jaar € 20,00
€ 15,00
Bekijk
tele2 999999 min
999.999 GB data
2 jaar € 25,00 Bekijk
kpn onbeperkt min
onbeperkt data
2 jaar € 32,50 Bekijk
vodafone onbeperkt min
onbeperkt data
2 jaar € 35,00 Bekijk
t-mobile onbeperkt min
onbeperkt data
2 jaar € 35,00 Bekijk

Wie heeft het goedkoopste Sim Only 4G abonnement?

Als je op zoekt bent naar het goedkoopste sim only 4G abonnement dan ben je bij providers zoals Ben, Youfone, Tele2 en hollandsnieuwe het voordeligst uit. Met een abonnement van 1GB en 300 belminuten kun je al voor minder dan € 10,00 een 4G sim only abonnement hebben. Als je minder om de kwaliteit van het netwerk en de service geeft dan ben je bij deze providers het goedkoopste uit. Bekijk in de tabel hieronder de goedkoopste sim only 4G abonnementen van dit moment.
Provider Bundel Contractduur Prijs
youfone 200 min
1 GB data
2 jaar € 6,00 Bekijk
ben 200 min
1 GB data
2 jaar € 7,00 Bekijk
hollandsnieuwe 1000 min
1 GB data
2 jaar € 7,50 Bekijk
simyo 200 min
1 GB data
1 jaar € 9,00 Bekijk
tele2 200 min
1 GB data
2 jaar € 9,00 Bekijk
Als geen van de bovenstaande abonnementen je aanspreekt dan kun je altijd onze goedkoopste sim only pagina gebruiken om een abonnement te vinden die aan jouw behoeftes voldoet.