Extra korting op sim only acties met onbeperkt internet

T-Mobile heeft nu sim only acties met extra korting op hun onbeperkt abonnementen. Dit houdt in dat het nog voordeliger is om onbeperkt te internetten en bellen op je mobiele telefoon.

De T-Mobile unlimited go abonnementen zijn ideaal voor degenen die veel gebruik maakt van mobiele data en belminuten. De sim only acties van T-Mobile gelden bovendien ook binnen de EU, zo kan je op zakenreis of vakantie altijd bereikbaar zijn voor het thuisfront.

Beste onbeperkte sim only

Momenteel weet T-Mobile de beste onbeperkte sim only acties aan te bieden. Met 4G snelheden tot maar liefst 120 Mbit bieden ze razendsnel internet aan, in tegenstelling tot Robin Mobile waarbij de snelheid beperkt is tot 25 Mbit. Voor slechts € 35,- per maand kan je ongestoord blijven internetten met een hoge snelheid in zowel Nederland als de EU via T-Mobile Unlimited Go. Als je nu gebruik maakt van het loyaliteitsprogramma ‘T-Mobile Samen’, dan krijg je nog eens extra korting op het maandbedrag.

Extra korting bij Unlimited Go

Als je samen met iemand anders, een vriend, familie of collega jezelf aanmeld bij ‘T-Mobile Samen’ dan krijg je € 5,- extra korting op het abonnement per persoon. Zo heb je onbeperkt internet op je sim only abonnement voor slechts € 30,- per maand. Hieronder is een overzicht van de abonnementen inclusief de extra korting.

Onbeperkt

Belminuten / SMS

Onbeperkt MB

120 MBit internetsnelheid

per maand

€ 30,-

Bekijken

Onbeperkt

Belminuten / SMS

Onbeperkt MB

120 MBit internetsnelheid

per maand

€ 55,-

Bekijken