De beste Sim Only aanbiedingen

Sim Only providers hebben regelmatig aanbiedingen of acties. Deze Sim Only aanbiedingen zijn voordeliger dan de standaard abonnementen. Er zijn meerdere soorten acties. Deze verschillen per provider en vaak ook nog eens per abonnement. Hierdoor is het moeilijk om te vergelijken.

Soorten aanbiedingen

Providers hebben regelmatig tijdelijke aanbiedingen. Je krijgt dan bijvoorbeeld extra data of maandelijkse korting. Hierdoor is het afsluiten van een Sim Only abonnement tijdens zo’n aanbieding extra voordelig. Er zijn verschillende soorten acties:
Gratis extra data of belminuten
Je krijgt extra data of belminuten bovenop je gekozen Sim Only abonnement. Soms is dit tijdelijk, maar vaak behoud je deze extra data of belminuten tot het einde van je abonnement.
Korting op je maandprijs
Korting op je maandprijs is de leukste vorm van korting. Dit houd in dat je elke maand een vast bedrag kunt besparen. De duur van deze kortingen verschilt nogal. Soms geldt deze korting voor je totale abonnementsduur, soms ontvang je maar een aantal maanden korting. Let dus altijd goed op de duur van de korting bij het kiezen van een Sim Only abonnement met korting op je maandprijs.
Combinatie korting
Een aantal providers bieden naast Sim Only abonnementen ook andere diensten aan, zoals tv, internet en vaste telefonie. Als je al gebruik maakt van deze diensten krijg je bij het aanschaffen van een Sim Only abonnement soms extra voordeel. Dit wordt combinatie korting genoemd. Deze korting kan bestaan uit korting op je maandbedrag, een extra zenderpakket, dubbele data of andere voordelen. Providers die combinatie korting bieden zijn KPN, Telfort en Vodafone.  

Aanbiedingen vergelijken

Omdat elke provider vaak verschillende type acties heeft is het moeilijk om deze met elkaar te vergelijken. Gelukkig hebben wij voor jou de beste Sim Only aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet. In deze top 3 vind je de aanbiedingen die op dit moment het voordeligst zijn, zodat je altijd het goedkoopst uit bent.